Klargøring er en religion - min tjekliste (don't kill me!)

Lidt før ferie – projekter

  

For første gang er det lykkedes os at få Splint i vandet i rigtig god tid og ikke i den Weekend, hvor vi skal sejle på ferie. Til gengæld ligger ferien sent i år, men vi håber så til gengæld på ikke overfyldte havne og på at vejret er rigtig godt. Det trækker dog rigtig meget, at se alle de billeder andre smider op på de sociale medier med det hyggeligste havneliv.

I år er der flere ting, der skal ordnes inden vi skal afsted. Fx skal vi have nyt søtoilet og så skal vi have nye batterier, hvoraf vi har købt det ene. Det er virkelig dejligt, at man altid kan få gode og konstruktive svar, så man spørger på Facebook. Vi vil også gerne have kigget på vores gribehåndtag (hedder det det?) Den ene er knækket og de er sørgelige, at se på – desuden har vi også en mistanke om, at det er her, hvor der er en utæthed.

Til gengæld, så har vi fået ombetrukket alle hynder i båden og jeg er mega glad for det (se før/efterbilleder ovenfor). Det er en mørk gråmalleret farve, der lige er lidt mere mig, end den affarvede koboltblå det var før. Ude i stævnen, hvor vi sover der har vi får “savet” to gode madrasser til, så vi ligger meget bedre. Før var der tre hynder derude – en i spidsen og to længere oppe i hver side. Det resulterede dog lidt i at de skilte sig lidt lige midt på ryggen og så sover man altså ikke særlig godt. Derfor har vi savet de nye madrasser ud i to lange trekanter i stedet, hvilket jeg vil anbefale andre at gøre.

Gardinerne, der er hvide har fået lidt skimmel og er begyndt at mørne, så derfor har jeg sat min mor til at sy nogle nye, der bliver marineblå – det glæder jeg mig til at se.

Hvis man skulle have lyst, så er jeg også at finde på Instagram under navnet Sejlerpigen.optur, hvor jeg regelmæssigt ligger billeder og videoer op – også på story.

Jeg vender snart tilbage med en update om projekterne og om årets tur, der starter i uge 31 og som jeg håber vil gå ud af fjorden 🙂

Ohøj herfra 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klargøring er en religion - min tjekliste (don't kill me!)