Anmeldelse af de havne jeg besøgte på jomfruturen

Tilsæt kun vand – bedst i test – nudler

I virkeligheden, så har det her indlæg ikke så meget med sejlads at gør, men når man skal sejle, så skal man også tænke over gastronomien og måske nogle vil finde dette indlæg brugbart – spiseligt sejlermad. Ting der kan holde sig uden, at være på køl og som stort set ikke kræver andre ingredienser end vand. På min jomfrutur fandt jeg ud af, at det ikke altid er lige nemt, at lave mad mens man sejler – alt efter vejret bevares. Og derfor er hurtige nemme (måske lidt kedelige) alternativer, til rugbrødsmadder osv en god ting.

Jeg har med stor underholdning læst en smagstest om mad på dåse – lavet af Vibeke, der har bloggen : Vesterbro til Verdens ende. Den er i sig selv super god og handler om at tage beslutningen, at ville rejse jorden rundt på egen båd, uden egentlig at have sat fødderne på rigtigt en båd før. Meget spændende. Man kan læse smagstesten her, hvor der bliver smagt på retter som hakkebøffer, spagetti napoli og forloren sildpadde på dåse… Puuuhhh alle var nok nogle jeg ikke vil kunne tage en eneste bid af. Jeg ved ikke om jer er pernitten, men jeg synes simpelthen det er ulækkert! Det er grunden til at det vil være meget urealistisk, at det vil blive retter, der vil indgå i min daglige kost. Jeg kan sagtens spise tun (der er certificeret for bæredygtigt fiskeri – selvfølgelig), sardiner, makrel og rogn, så det er ikke fordi jeg ikke kan spise ting fra dåse, men noget gør altså jeg bare ikke kan disse færdigretter, som jeg egentlig også synes er dyre – jeg er nok heller ikke den eneste. Nå, men noget jeg godt kan spise, som jeg dog ikke synes er nogen gastronomisk oplevelse, det er kartoffelmos (pulver) og nudelretter med oksekødssmag. Disse behøver man kun tilsætte kogt vand og det kan man godt lige klare når man er afsted. Dette er grunden til, at jeg har købt større ind og er klar til at lave en smagstest – hvilken pulverkartoffelmos er bedst og det samme med nudelkopper? Desuden er motoren stadig ikke blevet lavet, da leveringstid for reservedele i sejlerverdenen åbenbart ikke er noget man kan regne med 😉

IMG_9059

Af nudler har jeg gjort det nemt og som nævnt valgt dem i kopper. Det er nemmere og nogle af dem fåes også uden kop.

Det skal nævnes at disse test er lavet udelukkende på mine vurderinger og mine smagsløg 😉

I dette indlæg handler det om nudlerne

IMG_9066

VIN Beef
11,50.- kroner

IMG_9063

IMG_9067 IMG_9070 IMG_9071

Når man åbner koppen indeholder den nudler, noget smagspulver, noget rødt olieagtigt og nogle tørrede blade og måske gulerødder + andre grønsager (meget lidt). Man tømmer poserne med de forskellige ting ned i koppen og fylder kogende vand på.

Smagen er god og ikke kvalmende i længden som nogle nudler gør (jeg har spist mange som studerende), til gengøld var de lidt stærke, hvilket nok er det røde olie, der er noget chili i. Jeg synes godt man tydeligt må gøre opmærksom på når noget er stærkt, da jeg selv reagerer ret kraftig på chili. I den her omgang gik det lige. Koppen begyndte at virke som om den var ved at blive gennemblødt og blev meget blød. Der var en gaffel med i koppen, men i virkeligheden var det en ske, der skulle bruges. Der blev som der kan ses på billederne spist op 🙂 og det bliver til 4 ud af 6 nudel-point.

⚓️⚓️⚓️⚓️

Cup Noodles
17,25

IMG_9064IMG_9088 IMG_9089 IMG_9090

Cup Noodles er den dyreste i rækken af mine testnudler. Derfor forventede jeg mig meget af denne kop. Da jeg åbner, så kan jeg se at tingene er blandet sammen i stedet for, at jeg skal til at åbne små poser med diverse indhold. Her er også reelle grøntsager, så som 11 ærter, 7 majs, 8 stykker gulerod og noget, der ligner tørret kød (jeg aner ikke hvad det der!). Man hælder kogende vand på og lukker folielåget på og venter 3 minutter. Smagen er god, denne er ikke stærk og jeg må sige at de hele ærter og majs gør koppen lidt ekstra spændende. Jeg er dog ikke så meget til de kød-lignende tern. Denne kop er ikke stærk, men smagen er fin og selve nudlerne er lidt flade i stedet for runde, hvilket jeg godt kan lide. Om de få grøntsager og formen på nudlerne er de ekstra kroner værd, ved jeg dog ikke helt.

⚓️⚓️⚓️⚓️⚓️

Asian Kitchen
5,50

IMG_9165

IMG_9167 IMG_9168 IMG_9169

Dette var den nuddelkop jeg havde forventet mig mindst af og jeg fortrød sådan, at jeg havde taget de to dyre først. Det blev dog gjort til skamme. Tjek lige billederne, hvor mange grønsager, der i virkeligheden er i. Smagen af suppen, var rigtig fin og selve nudlerne var rigtig fine og som man kan se, så blev der spist op. Hvis der havde været lidt majs eller tilsvarende i også, så ville den have være på højde med den dyreste. Taget udfra pris og smag, så får denne også 5 ankre. Kan godt ske der mangler lidt på smagssiden, men til gengæld, så får du tre kopper her, hvor du kun får en af de dyre og det er bestemt værd, at tage med i overvejelserne. Og derfor er det denne jeg vil anbefale.

⚓️⚓️⚓️⚓️⚓️

Ohøj 🐟⛵️⚓️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af de havne jeg besøgte på jomfruturen