Mit navn er Mette Petrea

Jeg er vokset op i Skive, hvor jeg har tilbragt uendelige mængder af tid på havnen sammen med min mormor og morfar. Min morfar har sejlet rigtig meget, men aldrig haft sin egen båd og jeg har som barn aldrig været ude og sejle, men kun set bådene fra broerne.

I mit “voksne” liv er jo bosat i Herning og det er der altså ikke meget sejlglæde over. For nogle år siden havde jeg en kollega, der sejlede meget, hvor jeg var med ude et par gange og synes egentlig at det var rigtig fedt. Og så fik jeg en kæreste, der havde sejlet jolle hele sin barndom, der bare synes at vi skulle have en båd. Inden vi besluttede det helt, så tog vi med min føromtalte kollega ud på et par ture og bl.a. en rigtig fantastisk tur en uge oppe i den svenske skærgård – som man kan læse om her hvis man har lyst. Efter denne tur gik vi for alvor i gang med at finde vores båd.

Af alle steder, så skulle Splint findes på Bornholm. En Albin Accent 26 fra 78, der passede perfekt til vores behov.

Og nu kommer vi til hvorfor jeg blogger omkring det. Alle har en måde at tre tingene på, men jeg savnede virkelig ærlige svar på mine halvdumme nybegynderspørgsmål. Og ja jeg er forholdsvis ung og går op i ting som, at sejlertøjet skal være pænt og om der er telefonsignal i havene osv. Jeg kunne ikke finde de ting jeg ledte efter på nettet. Faktisk virkede det som om, at alle der sejlede bare var toptjekkede og havde styr på det meste og hvis ikke man havde det, så kunne man godt få en røffel på en af de gode sejlersider på Facebook. Der findes altså sure gamle mænd derude.

Derfor bestemte jeg mig for at dele ud af mine erfaringer – både gode og dårlige og især omkring min egen uvidenhed. Jeg er på ingen måde ekspert og selvom det er et par år siden jeg købte Splint, så anser jeg stadig mig selv som nybegynder. Jeg kunne selv som helt nystartet godt have brugt at læse min egen blog fordi jeg var næsten så angst for at gøre noget forkert, at hele projektet kunne synes uoverskueligt. Vi skal alle starte et sted og folk er velkommen til at ryste på hovedet af mig når jeg tager dumme beslutninger, for jeg håber at det alligevel gør, at andre også tør at kaste sig ud i projektet.

Splint ligger nu i Skive og hvert år er jeg på ferie i den. Man kan læse om mine ture, oplevelser, erfaring og andre tips som kunne være relevante.

Man kan følge Sejlerpigen på Facebook

Man kan følge mig på Instagram som @Sejlerpigen.optur

Følg med og kommenter gerne og grin af mine tossede holdninger og indslag 🙂

Ohøj