Man synes turen i Limfjorden lige er gået i gang og nu er det næsten slut

Planer og kortplotter

Så er jeg tilbage ⛵️

img_3880

Jeg beklager at der over vinteren ikke har været meget aktivitet. Jeg har fortsat gang i et husrenoveringsprojekt, der heldigvis snart er slut og så afsluttede jeg i januar min bachelor i international business & marketing management. Jeg må sige, at jeg har lagt alt mit fokus disse steder. Nu mangler jeg blot et “rigtigt” arbejde og søger på livet løs. Derfor er der jo rigtig god grund til at bruge tiden, indtil at jobbet indfinder sig, på  noget fornuftigt – nemlig på at kigge lidt på planerne for sejlads i år. Sidste år var noget mere sløvt end man kunne ønske sig – om ikke andet, så havde vi en god sommerferie, hvis man da lige ser bort fra det alt for elendige vejr. Endnu står husprojektet højest på to-do listen og vi glæder os til at være færdige, så vi i de kommende år kan have mere fokus på sejladsen.

Ideer for hvad vi skal i år er så småt begyndt at spire, men vi ved, at det nok ikke bliver en tur alt for langt væk.

På ønskelisten i år er uden tvivl en ordentlig kortplotter. De sidste par år, så har det været iPad og det fungerer da, men sket ikke som man kunne ønske det. den er ikke lysstærk nok, har det dårligt med vand og holder ikke batteri særlig længe. Derfor er jeg på udkig efter en kortplotter, men hvad skal jeg gå efter.. Jeg har ikke 10.000 kroner til en kortplotter lige nu (som sagt er jeg arbejdssøgende) og den behøves heller ikke kunne mere, end hvad der som sådan er brug for.  Hvis nogen mener at vide hvad jeg lige præcis søger, så tøv ikke med at smide en kommentar. 👍

Ydermere, så har Splint fået ny bro og jeg må sige, at Skive Søsportshavn har fået et løft. Splint blev, som man kan se på billederne, taget op med masten på, så jeg håber, at det vil forenkle klargøringen en smule. Kan ikke vente med at begynde, at planlægge 💙

Ohøj⚓️

img_3893

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man synes turen i Limfjorden lige er gået i gang og nu er det næsten slut