Det er lige oppe over!

Jeg rejser i morgen tidlig og her er en lille status. Vi mangler en masse løse ender og vi har ikke mulighed for at hente glemte ting, så forsøger at være grundige. Jeg har alt fra uldstømper til bikini med og sikkert alt for meget tøj. Jeg bliver nødt til at være hård ved mig selv og sortere en del fra… snøft.. 😥, men det bliver jeg nok glad for når jeg ikke skal slæbe på det. Dagen i dag er gået med indkøb og endnu mere gennemgang af lister, så nu kan det mærkes! ⚓️ Bær over med mig – det er min første videoblog 😊

2 kommentarer

 • Marianne

  Jeg glæder mig helt til at følge jeres rejse 😊 Rigtig god tur i morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sejlerpigen

   Tak skal du have – jeg vil gøre mit bedste for at opdatere om de spændende ting, der sker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg