Det første sejlertøj

Et lille bitte snig kig på Den svenske skærgård – Mens vi venter (Time-Lapse version)

Mens vi venter… Det kunne være overskriften til alle mine blogindlæg for tiden! For de fleste er maj lige om hjørne, men jeg synes der er laaaang tid til. Båden ligger på Bornholm og skal hentes hjem der. Heldigvis bruger jeg tiden på at gøre mig klogere og spare op til diverse (dyrt udstyr). Jeg følger også flere virkelig gode facebooksider, hvor jeg bliver så meget klogere på alt muligt.

Jeg bruger selvfølgelig også tiden på at lade mig inspirere til fremtidige ture – hvor skal jeg sejle hen? Klippet her er fra vores tur i sommers til den svenske skærgård – her lidt nord for Marstrand, hvor vi selvfølgelig skal op igen. Jeg skal uden tvivl rundt i Limfjorden, da det jo er her båden kommer til at bo i starten og så overvejer jeg om turen skal gå til det sydfynske til sommer. Nå, men der er nok at tænke over lige nu og laaang tid til at tænke i synes jeg 😉

Klippet er filmet som en Time-lapse med Go-Pro, der var sat fast ude foran. Man kan se, at det er meget fint sejlervejr og vi kommer forbi en masse andre både, der er ude og nye livet på havet og de smukke omkringliggende omgivelser.

Enjoy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det første sejlertøj