På vej i vandet om lidt :-)

Turen går til…

Turen i år blev i store træk planlagt sidste år. Sidste år havde vi en fantastisk tur ud af Limfjorden og ned og rundt om Fyn. Selvom turen var god, så var den også hård, da 14-15 dage ikke er særlig lang tid og vi sejlede ofte 10 timer om dagen, og nogle dage mere. Det er skønt at se Danmark fra vandsiden, men jeg vil gerne bruge lidt tid i land også. Sidst havde vi kun to overlægninger og det var af nød pga. vejret. I år har vi knap så meget tid og derfor har vi valgt at kigge nærmere på “hjemvandet” Limfjorden.

limfjorden

Vi har sejlet turen til og fra Løgstør et par gange, så derfor vælger vi at sejle, op fra Skive fjord og vestpå i Limfjorden. Egentlig ved jeg ikke så meget om hvad der er værd at se, så jeg håber på gode input fra læsere og sejlervenner. De steder jeg staser på jeg i hvert fald gerne vil hen er Fur, Livø og så nok rundt om Mors, men hvor skal vi gå ind? Jeg ved, at man skal være meget opmærksom på bøjer – faktisk har de fleste jeg kender gået på grund i Limfjorden – 7-9-13, hvilket jeg frygter! Og så selvfølgelig ålegræsset, der sætter sig i skruen – det plejer, at hjælpe at slå bak 👍

Jeg glæder mig til at båden er i vandet og man endelig kan få stresset af oven på husrenovering og eksaminer.

Jeg er rigtig glad for valget om, at blive i nærmiljøet, da det nok oftest vil være det man sejler væk fra. Jeg kommer oprindeligt fra Skive og Limfjorden, derfor føler jeg mig også hjemme der, men har aldrig oplevet så meget fra vandsiden, så jeg føler jeg bliver klogere på min hjemegn også 💙

Nu skal der bare krydses for at vejret i første omgang bliver godt i weekenden, hvor jeg ordner båd og så også de næste 14 dage. Kom meget gerne med gode råd til havne, oplevelser, to do or not to do! Jeg vil selv lige prøve at gøre noget research og spørger sikkert en del i de faste facebookgrupper.

Jeg ser frem til input ⛵️Ohøj derude

 

2 kommentarer

  • Hemmeligbeundrer

    To do; Lundø er bestemt et besøg værd! Der finder I hyggelig campingplads, unik gårdbutik med det lækreste hjemmebag og loppefund samt de sødeste mennesker, som elsker besøg og kan tilbyde både overnatning, hygge, speedbådsture og dyp i poolen. Det er altså anbefalelsesværdigt 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På vej i vandet om lidt :-)