Den svenske skærgård - et lille sejlereventyr

Anmeldelse af de svenske skærgårdske havne fra vores tur

Anmeldelserne er givet ud fra et personligt synspunkt og jeg vurderer ud fra pris, stemning og faciliteter, hvor den ene ting godt kan kompensere for den anden 🙂 Jeg giver fra 0-6 ankre ⚓ 0 for dårligst og 6 for bedst.

IMG_7841

Knippla ⚓⚓⚓ – Her er ok hyggeligt, stille og roligt. Der ligger en café på havnen, men ellers sker der ikke så forfærdelig meget og så synes jeg det er lidt dyrt for en overnatning 250,- 

IMG_7478

Marstrand ⚓⚓⚓⚓ – Rigtig spændende havn, hvor der sker en masse. Her er ikke flere faciliteter end andre steder, hvilket gør at prisen på 370,- er dyr. Det er meget show off det her sted og det er det man betaler for.

IMG_7534

Svanesund ⚓⚓ – Det er rigtig fint til en overnatning, men på selve havnen er der ikke noget spændende. Toilet og bad faciliteterne lå ret langt væk og trængte til en renovering. Til gengæld endte vi med en gratis overnatning, da ingen havnemester kom forbi og der ikke var nogen betalingsautomat.

IMG_7671

Gustafsberg ⚓⚓⚓⚓⚓ – Her er simpelthen så smukt, at havnen får et anker bare for det! Og et anker for at en overnatning kun koster 100,-. Selve faciliteterne var ikke overvældende, men det fungerede. Toilet og bad fandtes på det gamle resort, der nu er vandrehjem og her var desuden wifi – Vigtigt!

IMG_7678

Lysekil ⚓⚓ – Her sker til gengæld en del, da det er en lidt større by. Men her er langt til faciliteterne (der hvor vi lå), her er ingen wifi og ingen elektricitet. Det synes jeg er for dårligt, når det nu er en større havn og det koster 200,- for en overnatning. Vi spurgte i restauranten, der administrerer havnen om jeg måtte ligge min telefon i opladning derinde, men det måtte jeg ikke – Dårlig service!

IMG_7750

Fjällbacka ⚓⚓⚓⚓ – Her er også utrolig smukt og her er hyggeligt, hvilket trækker godt op! Her ligger rigtig mange både og det var rent held, at vi fik en plads. Faciliteterne trænger til en renovering og her er dyrt at være 280-380,-.

IMG_7859

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den svenske skærgård - et lille sejlereventyr