Når tingene ikke går som planlagt

Nat, ingen vind, ingen motor, vi driver bare

Ja, så var vi på den igen og man må sige vi får oplevet noget. Heldigvis bliver vi klogere, så vi tager det hele med 💪

Sent i aftes forsvandt vinden fuldkommen og motoren virkede ikke, så vi drev bare rundt. Jeg skrev (igen) inde på Tursejlads og sejlsport gruppen på Facebook og selvom det var meget sent, så var der flere, der svarede og kom med gode råd 👍 Vi kunne nok godt, som flere skrev, tage det roligt og vente nogle timer på, at vinden kom igen, men vi var tæt på sejlrende, hvor de store drenge sejler, og på noget kalkgrund som vi heller ikke ville ind i. Når man er ny, uerfaren og man driver om natten, så er det ikke så sjovt. Heldigvis endte det godt og motoren bliver forhåbentlig lavet i dag, så vi kan komme videre 😊⛵️⚓️

Man må sige, at jeg for gjort mig mine egne erfaringer og jeg bliver hele tiden klogere på hvad det vil sige at være sejler. På trods af udfordringer og for lidt søvn, så er jeg stadig glad og nyder livet som sejler. Ikke mindst er jeg taknemmelig for alle de hjælpsomme venner man får, når man har brug for dem 😊👍 God sejlerstil og optur 💪

Se videoen, hvor jeg fortæller lidt om hvad der skete.

PS. Jeg har taget solcreme på 😉☀️

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når tingene ikke går som planlagt