Bornholm, ny båd og nyt navn

Når tingene ikke går som planlagt

Vi har indtil videre haft det fantastisk, men det skulle selvfølgelig ikke være problemløst med den nye båd. De fleste ting har været til, at overse, men i dag skete der noget ufedt, hvilket også er grunden til jeg ser så træt ud! Jeg må sige, at den vigtigste lektie er, at man skal bevare roen og der var Morten den bedste til at berolige mig, så det ikke blev værre end det var. Jeg er jo ret uerfaren og derfor er det også vigtigt for mig, at jeg føler mig tryg.

Se videoen nedenfor, hvor jeg kort fortæller om vores motorproblemer. Desuden tak for alt hjælpen ind til videre fra Tursejlads og Sejlsport gruppen på Facebook ⚓️👍

Ohøj

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bornholm, ny båd og nyt navn